Zenés női póló

3 890 Ft

Zenés női póló

Zene női póló

Neked is a zene az életed? Esetleg énekelsz vagy hangszeren játszol? Hord ezt a pólót, hogy mindenkinek megmutasd a szenvedélyedet.

Ha nem találtál a stílusodnak megfelelőt, küld el nekünk az elképzelésedet és igyekszünk megvalósítani.

Válaszd ki a mérettáblázatból a számodra megfelelő méretet, és már küldjük is az általad választott pólót, melyre 100 százalék garanciát vállalunk.

Ha több darabot szeretnél, akkor kattints ide, (árajánlat kérés), és egy adunk egy szuper jó árat!

Szállítási díj: 0 Ft

Leírás

Zenés női póló: Miért válaszd a kevertszálas pólót?

Ha azt mondod, poliészter és pamut keveréke, a legtöbb ember a hetvenes évekre és a nagy, ragadós, galléros pólókra gondol. A poliészter rossz hírnévnek örvend, de a mai pólók második esélyt adnak ennek az anyagnak. A kevertszálas pólók nagyon népszerűvé váltak.

Tartós

Loveliness: Tartós-erős pólók

Loveliness: Tartós-erős pólók

Loveliness: Tartós-erős pólók

Az ügyfelek többsége atlétikai célokra használja ezeket a fajta pólókat. A futás, a kerékpározás és a crossfit csapatok mind ezt az anyagot részesítik előnyben. Még a versenysportolók sem tudják elhasználni ezeket a pólókat. A poliészter szálak örökké tartanak, így a póló nem fog elhalványulni vagy elhasználódni.

Nem megy össze

Loveliness: Nem megy össze

Loveliness: Nem megy össze

Az évek során észrevettük, hogy bizonyos 100 százalékos pamut pólók több mosás után zsugorodnak. Egyes modellek oldalról zsugorodnak, míg mások összezsugorodnak. A poliészter rostok természete miatt a ruhák, mint a pólók, nem zsugorodnak. Még az 50-50 százalékú keverékű pólók is megtartják alakjukat az idő múlásával.

Nem gyűrődik

Loveliness: Nem gyűrődik

Loveliness: Nem gyűrődik

Rendkívül gyorsan száradnak, és alig gyűrődnek a mosás során. Így vasalásra egyáltalán nincs szükségük. A minimális gyűrődés a póló felvétele után szinte észrevehetetlen.

Jól vezeti az izzadtságot

Loveliness: Nem izzadsz bele

Loveliness: Nem izzadsz bele

A poliészter rostoknak nagyon jó az izzadtság elvezető képessége, ami azt jelenti, hogy segít a verejték elpárolgását a bőrön. Mivel nem tartja meg a verejtékeket, mint például a 100 százalékos pamut pólók, a kiizzadt vegyi anyagok nem fognak beágyazódni a rostokba, ami a furcsa és csúnya sárgás izzadtságfoltokat okozza.

Póló vásárláskor az egyik legfontosabb az anyag kiválasztása. A pamut és a poliészter a két leggyakoribb és legnépszerűbb lehetőség, és jó okból. Mindkettő megfizethető és tartós ahhoz, hogy ellenálljon az ismételt mosásnak.

A pamut póló előnye

A pamutot már évszázadok óta használják ruházati cikkekben, és ma is az egyik legnépszerűbb szövet, tapintásra lágyabb, mint a poliészter.

A pamut könnyedén elnyeli a nedvességet, és segít szabályozni testhőmérsékletet, így jó az egész év folyamán.

Mivel a pamut pólók puhák és természetesek, amelyeket vegyi anyagok vagy rovarirtók használata nélkül állítanak elő, jó választás az érzékeny bőrre. A pamut pólók lélegzőek és kényelmesek.

A pamut hátránya

Mivel a gyapot árucikk, ingadozhat az ára. Míg a pamut jelenleg kevésbé drága, mint a poliészter, ez megváltozhat, ha változik a piac. A természetes szálak egy kicsit gyorsabban változnak, mint a szintetikus szálak, így a pamut jobban hajlamos a zsugorodásra.

A pamut úgy tűnik, mintha környezetbarátabb lenne, mert fenntartható, természetes anyag. Ez többnyire igaz, de a gyapottermelők több rovarirtószert használnak, mint bármely más árucikk termelői. Ez persze nem vonatkozik a szerves pamutra.

A poliészter előnye

Szintetikus anyagként a poliészter ára nem hajlamos a fluktuációra, mint a pamut. Ez biztosítja a stabil árat. A szálak erősek és nem könnyen kopnak. Ez a szövet ellenáll a zsugorodásnak és a ráncoknak. Ellenáll a fakulásnak és jól viselkedik az ismételt mosásnál és viselésnél. Mivel kevésbé nedvszívó, mint a pamut, kevésbé érzékeny a foltokra. Ez az anyag segít abban, hogy a test melegebb legyen a hűvösebb időben is.

A poliészter alacsonyabb abszorpciója azt is jelenti, hogy gyorsabban szárad. A poliészter ruházat sokkal kevesebb időt igényel a szárítóban, mint a pamut. Ha a ruhásszekrény többnyire poliészter ruhát tartalmaz, akkor energiatakarékosságra lehet számítani, mivel a szárítógépet sokkal kevesebb ideig kell használni.

A poliészter az anyag erőssége, a könnyű érzés és a nedvesség taszító tulajdonságok miatt népszerű a sportolók körében. Ez ideális lehetőséget nyújt mezek és hasonló atlétikai ruházatok számára.

A poliészter hátránya

Bár rendkívül tartós, a poliészter nem olyan lélegző, mint a pamut, és hajlamos a nedves bőrre tapadni. Mivel a poliészter kissé durvább, mint a pamut, lehet, hogy nem ideális az érzékeny bőrre.

Zenés női póló: Melyik a legjobb választás?

Melyik a jó választás számodra

Melyik a jó választás számodra

A pamut és a poliészter egyaránt jó megoldások, az egyedi igényeidtől függően. Sokan azonban úgy találják, hogy a pamut / poliészter keverék kiválasztása mindkét világ legjobbját nyújtja. Ezek a keverékek kombinálják a pamut puha, természetes érzését a poliészter szilárdságával és tartósságával. Ezen okok miatt 70/30 poliészter/ pamut keverék póló a legnépszerűbb a ruházati márkák körében.

70/30 poliészter / pamut keverék pólók ideálisak az alacsony-közepes erősségű tevékenységekhez. Ezek a pólók nem annyira lélegzőek, mint a 100% pamut, de kombinálják a pamut abszorbanciáját és a poliészter nedvességtaszító képességét. A pamut / poli keverékek valamivel többe kerülnek, mint a pamut vagy a poliészter, de sokoldalúsága és tartóssága még mindig nagy értéket képvisel.

Mi is az a szublimáció?

Mi az a szublimáció?

Mi az a szublimáció?

Talán hallottad a “szublimáció” kifejezést az utóbbi időben. Egyes ruházati díszítők festék-szub, vagy festék szublimációs nyomtatásnak nevezik, de nem számít, hogyan nevezik, a szublimációs nyomtatás sokoldalú, digitális nyomtatási módszer.

Tehát, mi a szublimáció? Nos, egyszerűen leírva, a szublimáció egy olyan eljárás, amellyel a szublimációs festékeket egy speciálisan előkészített tintasugaras nyomtatóval nyomtatják át a szublimációs papírra. Ezután ezeket a mintákat, fotókat egy tárgyra vagy ruhadarabra viszik át, hőprés által szállított hő és nyomás segítségével. A hőprés 180° C fokon beleégeti az anyagba a képet. A szublimáció csak poliészterből készült ruhadarabokon, poliészterből készült speciális tárgyakon vagy poliészter bevonaton működik. Amikor a hő és a nyomás kerül alkalmazásra, az átvivőközegben lévő festék szublimálódik, és ezt követően felszívódik a poliészterbe; a nyomtatás valójában része a ruházatnak / bevonatnak. Nem halványul el, nem kopik, nem deformálódik.

Hogy miért jó ez neked?

A szublimáció természete azt jelenti, hogy a nyomatok soha nem súlyosak vagy vastagok. A ruha nem változik a folyamat során, kivéve a művészet hozzáadását.
Nincsenek repedések vagy hámlások a szublimált nyomtatásban. A képek mindaddig tartanak, amíg a ruhadarab.

A szublimált színkeverék keveredik a ruha színével, így a legjobb eredmény fehér ruhadarabok nyomtatásából származik.
Bár igaz, hogy ez a folyamat csak poliészteren működik, a mai poliészter ruhák nem a 70-es évek súlyos, kellemetlen anyagai. A szublimáció barát poliészter ruhák kényelmesek és pamutszerű tapintásúak.

PEZSGŐ SZÍNEK

Loveliness: pezsgő színek

Loveliness: pezsgő színek

A digitális pólónyomtatásnak köszönhetően nem számít hány színű a mintád, vagy van-e benne színátmenet. A pólón minden szín élénk lesz akár fotóról, akár illusztrációról van szó!

TARTÓS

Tartós

Tartós

A pólóra kerülő nyomat a mosási útmutatót követve éveken át tartós marad, nem hámlik le és nem repedezik szét. Sőt, erre még garanciát is vállalunk!

KÉNYELMES

Loveliness: Kényelmes pólók

Loveliness: Kényelmes pólók

A “rávasalós matricákkal” ellentétben a nyomat ultravékony, légáteresztő és szinte kitapinthatatlan, ami kellemes viseletet biztosít.

MEGFIZETHETŐ

Loveliness: Megfizethető póló

Loveliness: Megfizethető póló

Nincs szükség drága szitakeretre, vagy minimum mennyiségre. Akár 1db póló is rendkívül pénztárcabarát áron rendelhető!


Zenés női póló: Mekkora méretre van szükséged?

Ebből a táblázatból kiderül.

A Loveliness póló kevert szálas anyagból készült, így minimálisan nyúlik.

Póló méretválasztó


Hogyan mosd ki a pólódat

mosási útmutató pólókhoz


Nekik már mind van egyedi pólójuk!

Te se maradj le, legyél te is egyedi és tűnj ki a tömegből!!

0
Összesen ennyi darab pólót adtuk el

Amit tudnod kell!

Nem mi vagyunk a piacon a legolcsóbbak! Nekünk a mennyiségnél sokkal-sokkal fontosabb a minőség. Ezért minden egyes párnánkat kézzel készítik el a szakembereink.

A te pólódnak a megalkotásának a folyamata:

– Az anyagot vásárlás előtt átnézzük, és csak a hibátlan minőségű alapanyagot vesszük meg

– A kiszállításnál gondosan ügyelünk arra, hogy a párnák biztonságosan és erősen be legyenek csomagolva, nehogy megsérüljenek.  Ha megsérül, természetesen azonnal kicseréljük neked!

Cserébe: 

– Szép, igényes, tartós pólót adunk

– Garanciát vállalok minden egyes pólóra, amit mi gyártunk, 1 ÉVIG!

– Itt nem csak egy pólót kapsz, hanem egy minőségi terméket, ami nagyon sokáig fog téged szolgálni

– Gyors és pontos szállítást


100% ELÉGEDETTSÉGI GARANCIA!

100% ELÉGEDETTSÉGI GARANCIA! Ha úgy érzed, hogy nem tetszik a póló vagy nem azt kaptad amire számítottál, akkor nem kell magyarázkodnod, vagy bizonygatnod semmit.

Küldd vissza a termékünket 1 hónapon belül, és mi megköszönjük, hogy tőlünk vásároltál.

Visszatérítjük a termék árát, és barátságban válunk el egymástól!


Milyen ajándékot adunk neked

Ha 7000 Ft felett rendelsz,

akkor ajándékba adok a rendelt termékek mellé egy hematit nyakláncot.

Ajándék nyaklánc

Ajándék nyaklánc


Ha 15.000 Ft felett rendelsz,

akkor ajándékban kapod a hematit nyakláncot,

Ajándék nyaklánc

és ajándékba megkapod az Önmegvalósítás ereje nevű karkötőt is:

Az önmegvalósítás ereje


Ha 17.000 Ft felett rendelsz akkor 

akkor ajándékban kapod a hematit nyakláncot,

Ajándék nyaklánc

és ajándékba megkapod az Önmegvalósítás ereje nevű karkötőt is:

Az önmegvalósítás ereje

És ajándékba kapsz még egy általad választott pólót 

Loveliness ajándék pólóSzállítási díj:

Loveliness ingyenes szállítás

Ennek a terméknek a szállítási díja 0 FT azaz NULLA Ft!

A Loveliness-nél nincsenek rejtett költségek. Itt annyi, ami ki van írva.

Fizetési lehetőségek:

2. lehetőség van rá:

  1. Megrendeled, és átutalod a bankszámlaszámunkra az összeget.
  2. Megrendeled és Paypal-al kifizeted.

Kérheted futárszolgálattal háztól-házig

De kérheted postán maradó csomagként is


Hogy miért szűnt meg az utánvét?

2019-ben 100 csomagból, amit megrendeltek utánvéttel, körülbelül 20-25 darabot nem vettek át. Ez egy év alatt több mint ezer csomagot jelent. Mi nem vagyunk egy nagy cég, ezeknek a pólóknak, csomagolása, feladása mind-mind kidobott energia és pénz volt. (Persze visszajött, de a futárcéget ki kellett fizetni, ki kellett csomagolni, stb..) Mivel nem szeretném emiatt elbocsájtani egy kollégámat sem, ezt a megoldást találtuk ki, hogy megszüntetjük az utánvétes átvételt.

(Ha nincsen bankszámlaszámod, akkor hívj fel, vagy küldj egy emailt, és találunk rá megoldást.)

A megnövekedett rendelések miatt, ennek a pólónak a szállítási ideje max. 4-5 munkanap


A Loveliness összes terméke újrahasznosított csomagolásban küldjük ki, így óvjuk a természetet!

Újrahasznosított csomagolás

Nem kell kockáztatnod semmit ! Próbáld ki az én felelősségemre!

Az ember eredendően óvatosan nyit az új dolgok irányába és megértem ha benned is van egy kis félelem. Teljesen természetes. De tudod mit? Próbáld ki az én felelősségemre, te ne kockáztass semmit!

Nincs mit vesztened, mert ha a pólókkal bármi probléma lenne, visszafizetjük az árát az ASZF-ben foglalt feltételek szerint!


Kérdésed van?

Írd meg nekem:

Loveliness: Krizsán Tamás

Krizsán Tamás

[recaptcha]

Elég uncsi, de mi is cookie-kat használunk a weboldalunkon. Remélem megváltozik a törvény és nem kell többé ilyen üzeneteket látnod. Azzal, hogy tovább böngészel, elfogadod, hogy tovább használjuk a cookie-kat. Üdv,Tamás További információ

A süti beállítások ennél a honlapnál engedélyezett a legjobb felhasználói élmény érdekében. Amennyiben a beállítás változtatása nélkül kerül sor a honlap használatára, vagy az "Elfogadás" gombra történik kattintás, azzal a felhasználó elfogadja a sütik használatát.

Bezárás