• tappancsok tappancsok

  Cicás női pólók

  Elég volt a szürkeségből!

  Tűnj ki, legyél egyedi!

  Be unique-be beautiful

  Te is cicaimádó vagy? Akkor ezek a pólók neked lettek kitalálva. Legyen az egy tappancs vagy egy rózsaszín orrocska, vagy csak két hegyes cica fül, bármelyik képet választod, a cicamánia tagadhatatlan. Ha nem találtál a stílusodnak megfelelőt, küld el nekünk az elképzelésedet és igyekszünk megvalósítani. Válaszd ki a mérettáblázatból a számodra megfelelő méretet, és már küldjük is az általad választott pólót, melyre 100 százalék garanciát vállalunk.
 • Girl with butterfly Stereo monkey

  Állatmintás női pólók

  Elég volt a szürkeségből!

  Tűnj ki, legyél egyedi!

  Be unique-be beautiful

    Állatmintás pólóink közé próbáltuk beválogatni a legnépszerűbb állatfigurákat, illetve a különböző ábrázolásmódokat. Ha vagányságra vágysz, válaszd a baseball sapkás majmot, ha romantikus lélek vagy a pink unikornist, ha a játékos gyermek él benned, a mókás pink bocit. Ha nem találtál a stílusodnak megfelelőt, küld el nekünk az elképzelésedet és igyekszünk megvalósítani. Válaszd ki a mérettáblázatból a számodra megfelelő méretet, és már küldjük is az általad választott pólót, melyre 100 százalék garanciát vállalunk.
 • brown dreamcatcher Dreams came true

  Álomfogós női pólók

  Elég volt a szürkeségből!

  Tűnj ki, legyél egyedi!

  Be unique-be beautiful

  Más néven álomcsapda, amely az észak-amerikai indián kultúrából származik. A hagyomány szerint az álomfogó célja, hogy megfogja és elűzze a rossz álmokat. Az indián kultúrában különböző mágikus kiegészítőkkel díszítették őket. Mi összegyűjtöttünk neked néhány különböző stílusú illetve színű álomfogót, hogy ki tudd választani a saját stílusodnak megfelelőt, legyen az romantikus szív mintás vagy a hagyományos tollakkal díszített. Ha nem találtál a stílusodnak megfelelőt, küld el nekünk az elképzelésedet és igyekszünk megvalósítani. Válaszd ki a mérettáblázatból a számodra megfelelő méretet, és már küldjük is az általad választott pólót, melyre 100 százalék garanciát vállalunk.
 • Belly dancer Baby Buddha

  Egyéb női pólók

  Elég volt a szürkeségből!

  Tűnj ki, legyél egyedi!

  Be unique-be beautiful

  Ebben a kategóriában találsz képeket a kávétól kezdve az Eiffel toronyig. Csak néhány példa azokból a képekből illetve jelképekből, amelyek fontosak lehetnek számodra, illetve tükrözhetik a személyiségedet. Ha nem találtál a stílusodnak megfelelőt, küld el nekünk az elképzelésedet és igyekszünk megvalósítani. Válaszd ki a mérettáblázatból a számodra megfelelő méretet, és már küldjük is az általad választott pólót, melyre 100 százalék garanciát vállalunk.
 • cat&dog yoga dog póló

  Kutyás női pólók

  Elég volt a szürkeségből!

  Tűnj ki, legyél egyedi!

  Be unique-be beautiful

  Neked is a kutya a legjobb barátod? Esetleg cicák és kutyák is kaptak helyet a szívedben? Bármelyik igaz rád, biztosan találsz megfelelő képet a galériánkban. Ha nem találtál a stílusodnak megfelelőt, küld el nekünk az elképzelésedet és igyekszünk megvalósítani. Válaszd ki a mérettáblázatból a számodra megfelelő méretet, és már küldjük is az általad választott pólót, melyre 100 százalék garanciát vállalunk.
 • Arany lótusz Flower power

  Mandalás női pólók

  A mandala maga az élet. Szimbolizálja a teremtőt, benne rejlik a végtelen és a tökéletesség, a születés és a halál, a nappal és az éjszaka. A mandalák feltöltik a közelükben tartózkodókat, felerősíti az energiaáramlást. Lapozd végig a galériánkat és rendeld meg a számodra legszimpatikusabbat.Ha nem találtál a stílusodnak megfelelőt, küld el nekünk az elképzelésedet és igyekszünk megvalósítani. Válaszd ki a mérettáblázatból a számodra megfelelő méretet, és már küldjük is az általad választott pólót, melyre 100 százalék garanciát vállalunk.
 • Colorful running Runing shadow

  Sportos női pólók

  Elég volt a szürkeségből!

  Tűnj ki, legyél egyedi!

  Be unique-be beautiful

  Mindened a sport, a mozgás? Minden nap futsz, esetleg jógázol? Ez a póló a legmegfelelőbb választás a számodra, mivel az anyaga tökéletes viselet sportoláshoz. Keress egy képet a galériából, és viseld kedvenc sportod közben. Ha nem találtál a stílusodnak megfelelőt, küld el nekünk az elképzelésedet és igyekszünk megvalósítani. Válaszd ki a mérettáblázatból a számodra megfelelő méretet, és már küldjük is az általad választott pólót, melyre 100 százalék garanciát vállalunk.
 • stamp stamp

  Szerelmes pólók

  Elég volt a szürkeségből!

  Tűnj ki, legyél egyedi!

  Be unique-be beautiful

  Romantikus típus vagy? Imádod a szíveket, legyen az piros, rózsaszín vagy arany? Válaszd ki azt, amelyik legjobban illik hozzád, és hord magadon bárhol, bármikor.

  Ha nem találtál a stílusodnak megfelelőt, küld el nekünk az elképzelésedet és igyekszünk megvalósítani. Válaszd ki a mérettáblázatból a számodra megfelelő méretet, és már küldjük is az általad választott pólót, melyre 100 százalék garanciát vállalunk.
 • Fancy Lovely női póló

  Csajos pólók

  Elég volt a szürkeségből!

  Tűnj ki, legyél egyedi!

  Be unique-be beautiful

    Szeretsz vásárolni? Imádod a cipőket? Mindened a divat? Esetleg még mindig a hercegnők bűvöletében élsz? Keress egy vagány vagy egy visszafogott képet a galériánkból és mutasd meg mindenkinek az egyéniségedet. Ha nem találtál a stílusodnak megfelelőt, küld el nekünk az elképzelésedet és igyekszünk megvalósítani. Válaszd ki a mérettáblázatból a számodra megfelelő méretet, és már küldjük is az általad választott pólót, melyre 100 százalék garanciát vállalunk.
 • Tudatos harmónia A tisztánlátás hatalma

  Magasabb tudatosság karkötő

  2 475 Ft2 990 Ft

  Magasabb Tudatosság Karkötő valódi kristályokból és ásványokból kézzel készült karkötő

  Az alapanyagok nem műanyagból vagy üvegből készütek hanem valódi kristályokból és ásványokból. Természetesen az összes kararkötő minőségére garanciát vállalunk, plusz minden kristályt felprogramoztunk a szeretet béke és a jólét energiájával
 • Kék bagoly póló Cuki-kék bagoly

  Baglyos póló

  baglyos póló

  baglyos póló

  Elég volt a szürkeségből!

  Tűnj ki, legyél egyedi!

  Be unique-be beautiful

  Te is imádod a nagy szemű cuki színes baglyokat? Vagy esetleg a misztikus világ vonz, amit ők képviselnek? Bármelyik okból vonzódsz hozzájuk, nálunk megtalálálod a hozzád illő képet. Ha nem találtál a stílusodnak megfelelőt, küld el nekünk az elképzelésedet és igyekszünk megvalósítani. Válaszd ki a mérettáblázatból a számodra megfelelő méretet, és már küldjük is az általad választott pólót, melyre 100 százalék garanciát vállalunk.  
 • Emoji family Funny női póló

  Emoji női póló

  Emoji női póló

  Elég volt a szürkeségből!

  Tűnj ki, legyél egyedi!

  Be unique-be beautiful

    Te is imádsz szmájlikat használni chatelés közben? Esetleg van már kedvenced is? Nézz szét a pólóink között, és keresd meg a kedvenc figurádat. Vagy válasz a hangulatodhozz illőt. Ha nem találtál a stílusodnak megfelelőt, küld el nekünk az elképzelésedet és igyekszünk megvalósítani. Válaszd ki a mérettáblázatból a számodra megfelelő méretet, és már küldjük is az általad választott pólót, melyre 100 százalék garanciát vállalunk.
 • Blue wolf póló Red wolf póló

  Farkasos női póló

  farkasos póló

  farkasos póló

  Elég volt a szürkeségből!

  Tűnj ki, legyél egyedi!

  Be unique-be beautiful

  A farkas a hűség és a védelem szimbóluma, és nem utolsó sorban egy gyönyörű állat. Ha neked is sokat jelentenek ezek az értékek, vagy csak rajongsz a farkasokért, nézz szét a pólóink között. Ha nem találtál a stílusodnak megfelelőt, küld el nekünk az elképzelésedet és igyekszünk megvalósítani. Válaszd ki a mérettáblázatból a számodra megfelelő méretet, és már küldjük is az általad választott pólót, melyre 100 százalék garanciát vállalunk.
 • Érted dobog póló ragyogás női póló

  Szivecskés póló

  szíves női póló

  szíves női póló

  Elég volt a szürkeségből!

  Tűnj ki, legyél egyedi!

  Be unique-be beautiful

  A szív a legősibb szimbólum a szeretet kifejezésére. Ha neked is fontosak az érzések, nézz szét a szív mintáink között. Ha nem találtál a stílusodnak megfelelőt, küld el nekünk az elképzelésedet és igyekszünk megvalósítani. Válaszd ki a mérettáblázatból a számodra megfelelő méretet, és már küldjük is az általad választott pólót, melyre 100 százalék garanciát vállalunk.
 • Angel póló Ellentétek női póló

  Angyal-Ördög nő póló

  Elég volt a szürkeségből!

  Tűnj ki, legyél egyedi!

  Be unique-be beautiful 

  angyal női póló Te is érzed néha, hogy ott ül a válladon egy kisangyal és egy kisördög? Nehéz a választás, ugye? A mi pólóink között azonban biztosan tudsz válogatni. Ha nem találtál a stílusodnak megfelelőt, küld el nekünk az elképzelésedet és igyekszünk megvalósítani. Válaszd ki a mérettáblázatból a számodra megfelelő méretet, és már küldjük is az általad választott pólót, melyre 100 százalék garanciát vállalunk.
 • Unikornis pólók: Blue Unicorn Wild Unicorn póló

  Unikornis női egyedi póló

  Elég volt a szürkeségből!

  Tűnj ki, legyél egyedi!

  unikornis Az unikornis a tisztaság, az ártatlanság és a remény szimbóluma. Ha te is ezeket az értékeket képviseled, vagy egyszerűen csak rajongsz ezért a mesebeli lényért, nézz körül a galériánkban. Ha nem találtál a stílusodnak megfelelőt, küld el nekünk az elképzelésedet és igyekszünk megvalósítani. Válaszd ki a mérettáblázatból a számodra megfelelő méretet, és már küldjük is az általad választott pólót, melyre 100 százalék garanciát vállalunk.
 • Zenés póló: Music Zenés póló: Violin

  Zenés női póló

  Zene női póló

  Zene női póló

  Neked is a zene az életed? Esetleg énekelsz vagy hangszeren játszol? Hord ezt a pólót, hogy mindenkinek megmutasd a szenvedélyedet. Ha nem találtál a stílusodnak megfelelőt, küld el nekünk az elképzelésedet és igyekszünk megvalósítani. Válaszd ki a mérettáblázatból a számodra megfelelő méretet, és már küldjük is az általad választott pólót, melyre 100 százalék garanciát vállalunk.

Elég uncsi, de mi is cookie-kat használunk a weboldalunkon. Remélem megváltozik a törvény és nem kell többé ilyen üzeneteket látnod. Azzal, hogy tovább böngészel, elfogadod, hogy tovább használjuk a cookie-kat. Üdv,Tamás További információ

A süti beállítások ennél a honlapnál engedélyezett a legjobb felhasználói élmény érdekében. Amennyiben a beállítás változtatása nélkül kerül sor a honlap használatára, vagy az "Elfogadás" gombra történik kattintás, azzal a felhasználó elfogadja a sütik használatát.

Bezárás